Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs ValutarConvertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt


Termeni si Conditii de Utilizare

Pagini De Constanta

Terms of Use v1.13 for Pagini De Constanta


1.Acceptarea conditiilor de utilizare si amendamentelor.

De fiecare data cand accesati acest site, sunteti de acord sa respectati aceste Conditii de Utilizare. Aceste conditii se pot schimba fara a va notifica in prealabil. De asemenea, daca folositi un anume serviciu de pe acest site, aveti obligatia sa respectati regulile sau conditiile aplicabile acelui serviciu. Acele reguli sau obligatii vor fi stipulate in Conditiile de Utilizare.

2.Serviciile noastre.

Acest site, precum si toate serviciile conexe sunt oferite ASA CUM SUNT. Sunteti de acord ca proprietarii acestui site isi rezerva toate drepturile de a modifica sau sterge complet acest site, serviciile conexe acestui site sau datele pe care le introduceti, temporar sau permanent, fara a va notifica in prealabil. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele erori.

2ª.  Sunteti de asemenea de acord cu formularele si modurile standard de introducere a datelor, precum si cu faptul de a nu adauga adrese de e-mail sau linkuri in sectiunea de descriere. Sunteti de acord ca proprietarii acestui site pot modifica datele introduse de dvs., pentru a fi in conformitate cu standardele acestui site.

3.Responsabilitatile dvs. si obligatiile inscrierii.

Pentru a folosi acest site este necesar sa va inregistrati, avand obligatia de a publica informatii valide si de a avea varsta de 18 ani sau peste. In momentul inscrierii, sunteti de acord cu Conditiile de Utilizare.

4.Politica de confidentialitate.

Datele de inregistrare, precum si alte date personale pe care le colectam sunt subiectul acestei Politici de Confidentialitate.

5.Inregistrarea si parola.

Aveti responsabilitatea de a mentine confidentialitatea parolei dvs. si veti fi considerat raspunzator pentru orice accesare a contului dvs. Aveti obligatia de a ne semnala orice accesare neautorizata.

6.Conduita dvs.

Sunteti de acord ca pentru informatiile si datele de orice fel, fie ca sunt text, software, cod, muzica sau orice alt fisier de sunet, fotografii sau grafice, fisiere video sau orice alt material (numit aici "Continut"),  este responsabila direct persoana care le-a introdus sau persoana de pe al carei cont se face introducerea continutului. Nu ne asumam responsabilitatea pentru Continutul care apare pe acest site,  pentru erori sau omisiuni.

Sunteti de acord ca, pe perioada folosirii acestui site si serviciilor sale conexe, este interzisa:

 1. introducerea de Continut sau orice alta conduita ilegala, violenta, abuziva, defaimatoare, vulgara, obscena, ofensiva, obiectionabila, pornografica, care aduce prejudicii sau contravine politicii acestui site,  sau care contravine legilor locale, nationale sau internationale
 2. impersonarea sau asocierea malitioasa cu orice persoana sau entitate, precum si alt fals cu scopul de a ascunde originea Continutului introdus de dvs.
 3. colectarea oricaror date apartinand celorlalti useri (utilizatori inregistrati)
 4. uzitarea sau oferirea spre uz comercial sau nepotrivit (junk mail, spam, scrisori in lant, scheme piramidale, etc) a acestui site precum si a serviciilor sale conexe, ori folosirea inaintea sau fara autorizatia noastra scrisa
 5. introducerea de Continut care poate fi considerat pasibil de pedepse civile sau penale, ori care incalca legile locale, nationale si internationale, inclusiv legile de dreptului de autor, marcilor inregistrate, patentelor si secretelor comerciale.
7.Introducerea de Continut in aceste pagini

Adaugand Continut acestui site:

 1. sunteti de acord sa ne oferiti toate drepturile si licenta (inclusiv drepturi morale) pentru uzitarea, afisarea, publicarea, reproducerea, modificarea, adaptarea, distributia, promovarea, traducerea, crearea de formule si compilatii derivate, in intregime sau in parte
 2. garantati ca aveti toate drepturile legale, morale, precum si alte drepturi necesare pentru a ne ceda licenta de la punctul a
 3. luati la cunostinta si sunteti de acord ca suntem indreptatiti (dar nu si obligati) sa refuzam sa publicam, sa stergem sau sa blocam accesul la Continutul adaugat de dvs, cu sau fara a va notifica in prealabil
8.Serviciile tertilor

Bunuri si servicii ale unor terti pot fi promovate sau distribuite prin intermediul acestui site. Reprezentarile bunurilor si serviciilor tertilor se afla sub guvernarea politicilor aceastor terti. Nu vom fi considerati raspunzatori pentru modul de interactionare dintre dvs. si terti.

9.Compensatii/Despagubiri

Sunteti de acord sa ne acordati despagubiri sau compensatii si sa ne exonerati pe noi, asociatii nostri, ofiterii, directorii, angajatii, contractorii independenti, advertiseri si partenerii nostri de orice pretentie, inclusiv plata avocatilor, rezultata in urma conduitei dvs. nepotrivite cu acest site si serviciile conexe, adaugarea de Continut nepotrivit, nerespectarea Conditiilor de Utilizare sau orice alta violare a drepturilor unei alte persoane sau unui tert.

10.Exonerarea de raspundere

Intelegeti si sunteti de acord ca utilizarea acestui site sau a oricarui serviciu conex acestui site se face pe propriul risc. Situl si serviciile conexe va sunt oferite "asa cum sunt", si ne exoneram de orice raspundere, implicita sau expresa, incluzand, dar fara a se limita la garantiile de vandabilitate, de potrivire pentru un anumit scop si de neincalcare.
Nu oferim niciun fel de garantie, expresa sau implicita, ca intregul Continut nu va avea erori, virusi, siguranta, acuratete sau ca serviciile oferite nu vor fi intrerupte.
Intelegeti si sunteti de acord ca orice sfat primit de la noi sau de la orice alt profesionist in domeniu, il utilizati pe propriul risc si deci nu putem fi considerati responsabili pentru consecinte.

11.Limitarea raspunderii
Intelegeti in mod expres si sunteti de acord cu faptul ca nu putem fi considerati rasponsabili de niciun fel de daune, directe, indirecte, speciale, incidentale, consecutive sau exemplare, incluzand, fara a se limita la pierderi de profit, bunavointa, uz, date sau orice alta daune intangibile (chiar daca am fost notificati in prealabil de posibilitatea unor astfel de daune), rezultand din:

 1. folosirea sau imposibilitatea de a folosi acest serviciu
 2. costul inlocuirii unor bunuri si/sau servicii, datorita unei tranzactii facute prin intermediul serviciului
 3. accesul neautorizat sau alterarea transmiterii datelor dvs
 4. declaratii sau conduite ale unor terti, in cadrul serviciului
 5. orice alta problema referitoare la acest serviciu.


12. Rezervare de drepturi.
Ne rezervam toate drepturile, inclusiv- dar nu limitat la - drepturile de autor, marci inregistrate, patente, secrete comerciale, precum si orice alt drept de proprietate, pe care le avem asupra sitului, continutului sau, bunurilor si serviciilor furnizate. Utilizarea drepturilor si proprietatilor noastre necesita in prealabil acordul nostru scris. Nu va oferim licente implicite sau exprese,  nici dreptul de uz comercial al acestui site fara acordul nostru.

13. Notificarea de incalcare a dreptului de autor
Daca dvs. considerati ca proprietatea dvs. a fost folosita intr-un mod prin care se incalca drepturile de autor sau proprietatea intelectuala, va rugam sa ne contactati.

14. Legea aplicabila.
Sunteti de acord ca aceaste Conditii de Utilizare si orice litigiu care decurge din utilizarea de catre dvs. a acestui site web, produselor sau serviciilor noastre, vor fi judecate in conformitate cu legile locale teritoriului pe care este situat sediul central al proprietarului acestui site. Prin inregistrarea sau utilizarea acestui site de web, precum si ale serviciilor oferite, sunteti de acord cu exclusivitatea competentei judiciare a legilor din judetul, orasul sau tara in care se afla sediul proprietarul acestui site.

15. Alte informatii.
I. In cazul in care aceste Conditii de Utilizare intra in conflict cu orice lege, si una din conditii poate fi considerata invalida asupra partilor de catre o instanta, restul conditiilor de utilizare vor rămâne valabile şi intacte;  
II. Sunteti de acord ca orice reclamatiie trebuie depusa in termen de un (1) an; depasirea acestui termen duce la anularea validitatii reclamatiei
III. Toate drepturile si obligatiile noastre sunt stipulate in aceste Conditii de Utilizare, si ne exoneram de orice alta obligatie.
 
Oferim un serviciu extrem de valoros pentru comunitatea noastra si nu numai, prin promovarea si expunerea companiilor din jurisdictia noastra.

Dezvoltarea acestui site, ca o resursa pentru vizitatori si membri deopotriva, este un proces care necesita timp si bani.
Celor care fura continut, date sau celor care isi prezinta afacerea nepotrivit le spunem politicos ca aceste lucruri duc la interzicerea accesului.

 

   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2018 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact