Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                    tocana din carne de urs

    Tocana din carne de urs

Ingrediente
1gk carne de vanat, 100g untura, 500g ceapa, 30g usturoi taiat marunt, 50g bulion de ardei, piper, dafin, cimbru, vin, boia, sare.

Mod de preparare
Carnea se caleste in grasime, apoi se scoate.
In untura ramasa se prajeste ceapa taita subtire, se adauga boia, usturoiul, piperul, dafinul, cimbrul, bulionul (dupa gust).
Se stinge cu apa calda.
Sosul fiert se rastoarna peste carne, se potriveste de sare, si se mai fierbe pana ce se inmoaie carnea.
Se serveste cu cartofi natur, sau cu mamaliguta.

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete de tocanita

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Supe, ciorbe, borsuri

    Friptura
    vezi retete supe...     vezi retete friptura...

    Salate

    Desert
    vezi retete salate...     vezi retete desert...

    Peste si fructe de mare

    Retete internationale
    vezi retete peste...     vezi retete internationale...

    Retete de craciun

    Retete de post
    vezi retete de craciun...     vezi retete de post...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact