Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                    ostropel din carne de cerb

    Ostropel din carne de cerb

Ingrediente
1kg carne vanat, 100g untura, 100g ceapa, o telina, un morcov, o capatana de usturoi, 50g bulion, 50g faina, piper boabe, otet, sare.

Mod de preparare
Carnea de vanat se marineaza, se sterge se taie in bucati si se rumeneste in untura.
Se scoate, iar in untura ramasa se calesc faina, ceapa, morcovii, telina (taiate felii subtiri).
Se adauga bulionul si se stinge cu zeama in care s-a marinat carnea.
Dupa 15 miute de fierbere, sosul se strecoara peste carne si se pune din nou la fiert.
La final se adauga usturoiul pisat, otetul, sarea si piperul.
Se serveste cu cartofi fierti si patrunjel verde.

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete de tocanita

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Supe, ciorbe, borsuri

    Friptura
    vezi retete supe...     vezi retete friptura...

    Salate

    Desert
    vezi retete salate...     vezi retete desert...

    Peste si fructe de mare

    Retete internationale
    vezi retete peste...     vezi retete internationale...

    Retete de craciun

    Retete de post
    vezi retete de craciun...     vezi retete de post...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact