Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                    escalop din carne de urs

    Escalop din carne de urs

Ingrediente
1kg pulpa de vanat, 300g ciuperci, 100 ml ulei, piper pisat, 100 ml vin, 50g faina, o legatura de verdeata, 12 felii de franzela prajita pentru crutoane.

Mod de preparare
Dupa ce a fost tinuta la marinat, pulpa de vanat se taie fileuri, se bate, se sareaza, se pipereaza, se da prin faina si se prajeste, apoi se scoate.
In uleiul ramas se calesc ciuprecile taiate fin si se adauga faina.
Se stinge cu vin si se rastoarna peste bucatile de escalop lasand sa mai fiarba inabusit.
Apoi carnea se aseza pe crutoanele de franzela, peste ea se toarna sosul cu ciuperci si se presara verdeata.
Garniturile pot fi diverse.

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete de tocanita

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Supe, ciorbe, borsuri

    Friptura
    vezi retete supe...     vezi retete friptura...

    Salate

    Desert
    vezi retete salate...     vezi retete desert...

    Peste si fructe de mare

    Retete internationale
    vezi retete peste...     vezi retete internationale...

    Retete de craciun

    Retete de post
    vezi retete de craciun...     vezi retete de post...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact