Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                    musaca de vinete

    Musaca de vinete

Ingrediente
2-3 vinete mici si lunguiete, 4 cepe mari, 8 ardei. 6 rosii, 2-3 linguri ulei, sare dupa gust

Mod de preparare
Vinetele crude se curata de coaja, se spala si se taie transversal feliute subtiri de 2-3 mm.
Feliutele se storc foarte bine de zeama.
Cepele si ardeii se taie transversal, feliute subtiri; rosiile se taie rondele.
Se ia o tava adanca de aprox 8-10com, se unge cu ulei apoi se aseaza alternativ cate un strat de legume in ordinea: vinete, ceapa, ardei, rosii.
Se repete acest lucru de 3 ori ultimul strat fiind de rosii.
Zeama ramasa de la legume se sareaza, se pune uleiul ramas si se toarna in tava.
Se pune la cuptor pentru circa 60 de minute.

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete de post

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Supe, ciorbe, borsuri

    Friptura
    vezi retete supe...     vezi retete friptura...

    Tocanita

    Salate
    vezi retete tocanita...     vezi retete salate...

    Desert

    Peste si fructe de mare
    vezi retete desert...     vezi retete peste...

    Retete internationale

    Retete de craciun
    vezi retete internationale...     vezi retete de craciun...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact