Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                    dovlecei umpluti cu sufleu de cascaval

    Dovlecei umpluti cu sufleu de cascaval

Ingrediente
1.5 kg ovlecei, 60 g faina, 50 gr. unt, 150 gr.branza de vaci, 100 gr. cascaval, 100 gr. smantana, 4 oua, 200 gr. smantana, vardeata, sare

Mod de preparare.
Se amesteca 150 gr.branza de vaci cu 100 gr. cascaval ras, 100 gr. smantana, 4 galbenusuri, 60 gr. faina, 50 gr. unt, verdeata tocata, sare si albusurile batute spuma. 1,5 kg dovlecei se taie in jumatati, se scobesc, se umplu cu compozitia de sufleu si se aseaza intr-un vas de copt uns cu unt. Se toarna in vas 200 gr. smantana diluata cu putina apa si se da vasul la cuptor timp de 35-40 min.

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete de post

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Supe, ciorbe, borsuri

    Friptura
    vezi retete supe...     vezi retete friptura...

    Tocanita

    Salate
    vezi retete tocanita...     vezi retete salate...

    Desert

    Peste si fructe de mare
    vezi retete desert...     vezi retete peste...

    Retete internationale

    Retete de craciun
    vezi retete internationale...     vezi retete de craciun...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact