Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                    tarte cu peste

    Tarte cu peste

Ingrediente
300 grame de faina, 2 galbenusuri, 150 grame de unt sau margarina, 3 linguri de apa, 1 lingurita de otet, un praf de sare. Se framānta repede, se lasa la rece 2-3 ore, īnvelind aluatul īntr-un servet udat cu apa rece, bine stors.

Mod de preparare
Se īntinde o foaie groasa de 1/2 cm si se captusesc forme mici de tarte, bine unse si presarate cu faina.
Se apasa usor aluatul cu degetele, se taie partea care iese peste marginile formei.
Se īnteapa aluatul cu furculita si se pun pe fundul formei boabe de fasole uscata; se coace la foc bun, apoi se reduce flacara (foc potrivit).
Dupa ce s-au racit se umplu cu o maioneza picanta amestecata cu peste alb, rasol.
Se'decoreaza cu patrunjel verde, tocat.

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete pescaresti

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Supe, ciorbe, borsuri

    Friptura
    vezi retete supe...     vezi retete friptura...

    Tocanita

    Salate
    vezi retete tocanita...     vezi retete salate...

    Desert

    Retete internationale
    vezi retete desert...     vezi retete internationale...

    Retete de craciun

    Retete de post
    vezi retete de craciun...     vezi retete de post...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact