Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                    ciorba cu perisoare de peste

    Ciorba cu perisoare de peste

Ingrediente
700-800 grame de peste, 1-2 ardei grasi; morcov, patrunjel, telina (în total 200 grame), o ceapa mijiocie, 2 rosii, 50 grame de franzela, 1 ou, 1 lingura de faina, bors, verdeata.

Mod de preparare
Zarzavatul si ceapa, rase pe razatoarea cu gauri mici, se calesc cu 2 linguri de ulei, circa 2 minute.
Se stinge cu 1,5 I de supa de peste clocotita, pregatita din capul si oasele pestelui.
Pestele (de preferinta fara oase multe) se curata de solzi, piele, se eviscereaza, se înlatura capul, se scoate carnea, trecând cu cutitul de-a lungul sirei spinarii, de o parte si de alta a acesteia.
Se obtin circa 250 grame de carne, dupa ce se curata de toate oasele.
Se trec prin masina de tocat, împreuna cu miezul de franzela muiat în apa si bine stors.
Se adauga la tocatura o lingurita cu vârf de ceapa rasa fin sau tocata marunt, un ou întreg, faina, putin piper, patrunjel sau marar tocat marunt.
Se amesteca bine.
Când zarzavatul a fiert bine, se acreste ciorba cu bors (fiert, strecurat).
Dupa dorinta, se pune si ieustean, pentru a-i da aroma.
Din compozitia de perisoare se ia, cu lingurita udata în ciorba, o cantitate de marimea unei masline mari; perisoarele se rotunjesc cu mâna si se pun în ciorba care clocoteste pe foc mic.
Se fierb toate odata, în clocote mici, circa 15 minute.
Ciorba aceasta nu se "drege" cu ou.

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete pescaresti

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Supe, ciorbe, borsuri

    Friptura
    vezi retete supe...     vezi retete friptura...

    Tocanita

    Salate
    vezi retete tocanita...     vezi retete salate...

    Desert

    Retete internationale
    vezi retete desert...     vezi retete internationale...

    Retete de craciun

    Retete de post
    vezi retete de craciun...     vezi retete de post...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact