Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                    snitel florentin
          BUCATARIE ITALIANA

    Snitel florentin (Cotolette fiorentine)

Ingrediente
650 g carne de porc fara os, spanac 1 kg, 200 g faina, l lapte, sare , piper, 50 g unt, 60 g untura, 1 ou, 2 linguri cascaval ras.

Mod de preparare
Spanacul se spala si se curate in mai multe ape, se fierbe in apa clocotita cu putina sare.
Se scurge si dupa ce s-a racit se trece prin masina de tocat.
Se inabuse in untul incins, impreuna cu faina.
Se stinge cu laptele si se fierbe 15 minute, adaugand, dupa gust sare si piper.
Carnea se taie in felii, se bate bine, se sareaza, se trece prin faina si oul batut.
Se presara cu cascavalul ras si se prajeste pe ambele parti.
Se serveste cu piureul de spanac.

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete internationale

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Supe, ciorbe, borsuri

    Friptura
    vezi retete supe...     vezi retete friptura...

    Tocanita

    Salate
    vezi retete tocanita...     vezi retete salate...

    Desert

    Peste si fructe de mare
    vezi retete desert...     vezi retete peste...

    Retete de craciun

    Retete de post
    vezi retete de craciun...     vezi retete de post...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact