Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                    carne de berbec cu prune uscate
          BUCATARIE EGIPTEANA

    Carne de berbec cu prune uscate

Ingrediente
800 g carne de berbec, 150 g prune uscate, 1 ceapa, 30 g unt, 15 g faina, 25 g zahar, piper, sare, scortisoara.

Mod de preparare
Carnea se taie felii subtiri.
Se taie ceapa si se rumeneste in unt, apoi se pune si carnea sa se prajeasca putin.
Se presara faina, se adauga condimentele.
Se amesteca si se pune apa fierbinte cat sa acopere carnea.
Se lasa la foc mic sa se inmoaie carnea.
Prunele, dupa ce au fost puse la inmuiat cca 12 ore, se curate de samburi si se adauga la carne, impreuna cu zaharul.
Se serveste cu orez fiert.

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete internationale

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Supe, ciorbe, borsuri

    Friptura
    vezi retete supe...     vezi retete friptura...

    Tocanita

    Salate
    vezi retete tocanita...     vezi retete salate...

    Desert

    Peste si fructe de mare
    vezi retete desert...     vezi retete peste...

    Retete de craciun

    Retete de post
    vezi retete de craciun...     vezi retete de post...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact