Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                    snitel din pulpa de caprioara

    Snitel din pulpa de caprioara

Ingrediente
600g carne din pulpa sau file de caprioara, 80g untura, 2oua, o lingura de faina, 60 g pesmet, sare, piper.

Mod de preparare
Pulpa de caprioara se curata de toate pielitele si vinele, se taie in fileuri care se bat cu ciocanul de snitele, se sareaza, se pipereaza, se dau prin faina, apoi prin ou batut si se tavalesc prin pesmet.
Se pun la prajit intr-o tigaie cu untura bine infierbantata si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.
Se servesc cu garnitura de cartofi pireu si salata verde sau de varza rosie (dupa plac,se stropesc pe deasupra cu unt si se pune cate ofelie groasa de lamaie)

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete de friptura

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Supe, ciorbe, borsuri

    Tocanita
    vezi retete supe...     vezi retete tocanita...

    Salate

    Desert
    vezi retete salate...     vezi retete desert...

    Peste si fructe de mare

    Retete internationale
    vezi retete peste...     vezi retete internationale...

    Retete de craciun

    Retete de post
    vezi retete de craciun...     vezi retete de post...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact