Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                  pulpa de berbec cu sos vanatoresc

    Pulpa de berbec cu sos vanatoresc

Ingrediente
Carne de berbec 1,25 kg, untura 125g, ceapa 100g, morcov 100g, faina 125g, vin 50ml, usturoi 25g, zahar 25g, mustar 25g, foi de dafin, macaroane 250g, smantana 125g, sare, patrunjel

Mod de preparare
Se desoseaza carnea si apoi se pune la fragezit intr-un sos format din vin, usturoi, ceapa tocata felii, morcovi, patrunjel, foi de dafin, timp de 24 ore dupa care se baga pulpa la cuptor pentru frigere.
Separat se scot legumele din sos care impreuna cu bulionul si smantana se toarna peste pulpa fripta si se de lasa sa fiarba circa 10 minute.
Se serveste cu garnitura de macaroane si sosul rezultat.

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete de friptura

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Supe, ciorbe, borsuri

    Tocanita
    vezi retete supe...     vezi retete tocanita...

    Salate

    Desert
    vezi retete salate...     vezi retete desert...

    Peste si fructe de mare

    Retete internationale
    vezi retete peste...     vezi retete internationale...

    Retete de craciun

    Retete de post
    vezi retete de craciun...     vezi retete de post...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact