Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                    medalion din carne de cerb

    Medalion din carne de cerb

Ingrediente
600g carne macra, o ceaapa, 50g untura, 150g ciuperci, 100g vin, piper pisat, 100g unt, 30g rom, (coniac), aspic pentru glasat, sare.

Mod de preparare
Carnea taiata bucati, se inabuseste in untura, se adauga sare, felii de ceapa, si de ciuperci.
Se amesteca si se adauga din cand in cand vin si apa.
Intre timp se freaca untul spuma.
Carnea rumenita, se raceste, se da prin masina de tocat si se adauga cate putin in unt, amestecandu-se bine.
Se adauga coniacul, piperul pisat si sarea.
Pasta formata, se aseaza in forma dorita, dupa racire se scoate, se aseaza pe platou si se glaseaza cu aspic rece.

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete de friptura

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Supe, ciorbe, borsuri

    Tocanita
    vezi retete supe...     vezi retete tocanita...

    Salate

    Desert
    vezi retete salate...     vezi retete desert...

    Peste si fructe de mare

    Retete internationale
    vezi retete peste...     vezi retete internationale...

    Retete de craciun

    Retete de post
    vezi retete de craciun...     vezi retete de post...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact