Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                    tort alb

    Tort alb

Ingrediente
Blatul: 8 albusuri, 300g zagar pudra, 400g nuci, 1 lingura faina, coaja rasa de lamaie.
Umplutura: 400 g frisca
Pentru ornat: migdale, visine din dulceata.

Mod de preparare
Cele 8 albusuri se bat spuma pe marginea aragazului, se toarna treptat zaharul pudra si se bate in continuare pana in momentul in care compozitia este bine intarita.
Se adauga nucile macinate, faina si putina coaja rasa de lamaie.
Din compozitia rezultata se coc pe rand cateva foi foarte subtiri intr-o forma rotunda unsa cu unt.
Se umplu foile si se imbraca cu frisca, apoi se orneaza cu migdale prajite si visine din dulceata.

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete de desert

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Supe, ciorbe, borsuri

    Friptura
    vezi retete supe...     vezi retete friptura...

    Tocanita

    Salate
    vezi retete tocanita...     vezi retete salate...

    Peste si fructe de mare

    Retete internationale
    vezi retete peste...     vezi retete internationale...

    Retete de craciun

    Retete de post
    vezi retete de craciun...     vezi retete de post...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact