Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                    supa de legume pasata

    Supa de legume pasata

Ingrediente
100g unt, 1-2 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina, 1 ceapa, 100g boabe de mazare verde, 1 conopida mica, 1 lingurita faina, 2 cartofi, 1 l zeama de carne, sare, 2 galbenusuri de ou, 100g smantana

Mod de preparare
Zarzavatul curatat si taiat in bucati mici se inabuse in unt.
Dupa 10 minute se adauga faina si se stinge cu zeama de carne fierbinte.
Se sareaza si se fierbe 25-30 de minute.
Se paseaza apoi se toarna din nou in oala si se completeaza cu zeama de carne pentru patru portii de supa.
Inainte de a se servi se drege cu galbenusurile de ou si smantana.

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete de supe, ciorbe, borsuri

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Friptura

    Tocanita
    vezi retete friptura...     vezi retete tocanita...

    Salate

    Desert
    vezi retete salate...     vezi retete desert...

    Peste si fructe de mare

    Retete internationale
    vezi retete peste...     vezi retete internationale...

    Retete de craciun

    Retete de post
    vezi retete de craciun...     vezi retete de post...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact