Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                    supa de ceapa

    Supa de ceapa

Ingrediente
500g ceapa, 3 linguri de unt sau margarina, piper, 1 l zeama de carne, de oase sau apa, 8 felii de franzela, 4 linguri de cascaval ras, sare

Mod de preparare
Ceapa taiata rondele se prajeste in jumatate din cantitatea de unt.
Peste ea se presara piper, se toarna zeama, se condimenteaza si se fierbe 15 minute.
Se adauga sarea.
Feliile de franzela se prajesc in restul de unt pe ambele parti.
Supa de ceapa se imparte in castroane, se aseaza deasupra feliile de franzela prajite si presarate bine cu cascaval ras, apoi castroanele se infierbanta bine si se serveste imediat.

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete de supe, ciorbe, borsuri

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Friptura

    Tocanita
    vezi retete friptura...     vezi retete tocanita...

    Salate

    Desert
    vezi retete salate...     vezi retete desert...

    Peste si fructe de mare

    Retete internationale
    vezi retete peste...     vezi retete internationale...

    Retete de craciun

    Retete de post
    vezi retete de craciun...     vezi retete de post...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact