Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                    ciorba ardeleneasca de porc

    Ciorba ardeleneasca de porc

Ingrediente
1 kg carne de porc (de preferat piept), 250 g morcovi, 250 g albitura, 250 g ceapa, 100 g orez, 500 g iaurt sau 250 g smantana, 3 oua, 50 g faina, tarhon, otet de 9 grade, verdeata, sare

Mod de preparare
Se taie carnea in portii, se apala cu apa rece si se pune la fiert cu sare.
Se spumeaza si apoi se adauga ceapa taiata marunt.
Se adauga zarzavatul taiat in patru.
Cand carnea este aproape fiarta se adauga orezul.
Separat se amesteca galbenusurile cu faina si iaurtul sau smantana, se subtiaza cu ciorba si se adauga la ciorba impreuna cu tarhonul spalat si oparit.
Se sareaza si se acreste dupa gust.

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete de supe, ciorbe, borsuri

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Friptura

    Tocanita
    vezi retete friptura...     vezi retete tocanita...

    Salate

    Desert
    vezi retete salate...     vezi retete desert...

    Peste si fructe de mare

    Retete internationale
    vezi retete peste...     vezi retete internationale...

    Retete de craciun

    Retete de post
    vezi retete de craciun...     vezi retete de post...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact