Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs Valutar



Convertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt




Retete Culinare


                    bors de iepure

    Bors de iepure

Ingrediente
partea din fata a unui iepure, o ceapa, un morcov, o radacina de patrunjel, 2 linguri orez, 1l bors, cimbru, sare

Mod de preparare
Carnea de iepure rezervata pentru bors se taie in bucati potrivite, se spala si se pune la fiert cu apa, ceapa, radacina de paŽtrunjel, morcovul, toate taiate subtiri.
Cind carnea este aproape fiarta se pune orezul si.
Dupa cateva clocote, se acreste (dupa gust) cu borsul fiert separat; se sareaza si se pune cimbru.
Se strecoara sangele care, daca este inchegat, se desface baŽtindu-se cu o furculita si cu putina zeama de la bors si se lasa sa mai dea 2-3 cloŽcote.
Borsul de iepure se poate pregati si fara sange.

        trimite reteta ta...  

     Vezi alte retete de supe, ciorbe, borsuri

     Vezi alte sortimente de retete culinare

    Friptura

    Tocanita
    vezi retete friptura...     vezi retete tocanita...

    Salate

    Desert
    vezi retete salate...     vezi retete desert...

    Peste si fructe de mare

    Retete internationale
    vezi retete peste...     vezi retete internationale...

    Retete de craciun

    Retete de post
    vezi retete de craciun...     vezi retete de post...
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact