Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs ValutarConvertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt


Grand Hotel Rex 5*


Categoria: Hoteluri Mamaia Constanta

Telefon: 0 241 831520
Adresa: Mamaia,Constanta
Constanta
 
Fax: 0 241 831690
Primul hotel international din Mamaia ofera turistilor un nivel ridicat de servicii si confort demn de numele ce il poarta: Grand Hotel Rex. Hotelul este perfect pentru oameni de afaceri, vacante sau intalniri, fiind recunoscut pentru ospitalitate, servicii impecabile, lux si arhitectura grandioasa.
Hotelul are 102 camere din care: 3 apartamente Senior – vedere la mare, 12 apartamente Junior – vedere la mare si la lac, 28 camere Twin – vedere la lac, 56 camere Matrimonial – vedere la mare/lac.
Grand Hotel Rex ***** construit intr-o pozitie unica pe litoralul romanesc ofera servicii si dotari de inalta calitate cu o alta imagine incepand cu vara anului 2007: camerele sunt cele mai spatioase de pe intreg litoralul, restaurantul are un nou meniu diversificat si foarte special, terasa restaurantului are mobilier modern, imprejmuita de palmieri, barul de zi de o eleganta unica, Sala Grand Hotel Rex de conferinta cu o capacitate de 130 locuri – dotata cu videoproiector, ecran si flipchart, Sala Regala si Sala Cantacuzino cu cate 20 de locuri fiecare, Sala Imperiala cu o capacitate de 40 locuri, piscina dotata cu baldachine, jacuzzi, fotolii scoici, dusuri exterioare, sezlonguri...
Confortul de pe plaja este asigurat de sezlongurile de lem de tec cu saltele speciale, umbrele, trei dusuri exterioare pozitionate chiar pe plaja, parcare privata cu paza asigurata. Grand Hotel Rex este modernizat recent iar toata locatia este inconjurata de palmieri care se intind pana la malul marii.
Conceput astfel incat sa asigure un confort maxim, nivelul nostru unic de servicii presupune ca insasi inregistrarea dumneavoastra se va desfasura in intimitatea apartamentului. Toate camerele sunt decorate in texturi si culori luxoase, si fiecare detaliu este atent ales pentru a se armoniza. Camerele au vederi care iti taie rasuflarea, fie inspre Marea Neagra, fie inspre lac. Acces wireless la internet in locatiile: camera, receptie, bar, restaurant, salile de conferinta, plaja si piscina.
Culorile elegantului restaurant Grand Hotel Rex sunt alb si negru, perfect pentru clientii hotelului dar si pentru organizarea de evenimente private.
Restaurantul are 220 de locuri, terasa la mare(90 de locuri) si ofera o varietate larga de specialitati din bucataria internationala pe gustul tuturor clientilor care ii pasesc pragul.

 »  Hoteluri Mamaia Constanta
Grand Hotel Rex 5*
Grand Hotel Rex 5*

Adresa: Mamaia,Constanta

Phone Telefon: 0 241 831520
 
Fax Fax: 0 241 831690

 
PrintPrint


 
 
PDF not available
[ nu exista PDF ]
Video/Audio not available
[ nu exista audio/video ]
Powerpoint not available
[ nu exista powerpoint ]
 
 


[Adauga la favorite / Bookmark]
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact