Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs ValutarConvertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt


CARGUS


Categoria: Curierat Constanta

Telefon: 0241.633.295
Adresa: Constanta, str. Crisului, nr. 2

 Prima companie romaneasca de curierat intern


1991 - Prima companie romaneasca de curierat intern.
Sa fii primul intr-un domeniu atit de complex nu este deloc usor - mai ales avand in vedere conditiile si infrastructura existente in acel moment in Romania. Si totusi Cargus a acceptat provocarea de a fi deschizatorul de drumuri in domeniul curieratului si transporturilor si, gratie daruirii si seriozitatii de care a dat dovada inca de la inceput, a reusit sa isi desfasoare activitatea cu succes. Succes care s-a concretizat intr-o crestere puternica a cifrei de afaceri, ceea ce a permis, ulterior, dezvoltarea continua a afacerii.

1993 - Aria de acoperire a tarii = 100%, urmare a dezvoltarii infrastructurii.
Cresterea cererii pe piata de curierat a determinat Cargus sa isi extinda acoperirea teritoriala. Aceasta s-a realizat, pe de o parte, prin cresterea si innoirea parcului auto si, pe de alta parte, prin cresterea numarului de centre de curierat Cargus. Astfel, la numai doi ani de la infiintare, Cargus a reusit sa acopere, prin serviciile prestate, intreg teritoriul tarii.

1998 Cargus, principalul curier rapid din tara, declanseaza un proces investitional major in sistemul informatic
Cargus apreciaza rolul pe care il poate juca un sistem informatic performant in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor prestate in domeniul curieratului si transportului, pentru a oferi diverse facilitati clientilor si pentru a scadea timpul de tranzit. Astfel, implementarea de servicii informatice performante devine o preocupare constanta a Cargus.

2002 - Scaderea timpului de tranzit, urmare reorganizarii fluxului informational
Un nou pas in imbunatatirea continua a calitatii serviciilor de curierat oferite a fost reorganizarea fluxului informational. Aceasta a permis scaderea timpului de tranzit al informatiilor si, implicit, a timpului de tranzit al expeditiilor procesate de noi. Avind la baza o dotare tehnica de exceptie, noul flux a permis deschiderea de noi campuri de actiune si furnizarea de servicii suplimentare.


2003 - Cargus ofera servicii integrate de logistica si transport.
Cargus a reusit, inca de la inceputul activitatii sale, sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai, oferind servicii de curierat diversificate, pe nevoile fiecaruia. Astfel, se ajunge la definitivarea unei game variate de servicii de transport, Cargus devenind astfel un integrator in domeniul logisticii si transportului.


2004 - Cargus sprijina construirea unei biserici
Incepe construirea bisericii "Sfantul Nicolae" si "Sfantul Andrei" din Bucuresti. Cargus sprijina activ acest proiect, prin finanţare generoasa, si nu numai. Compania se implică astfel activ in sprijinirea comunitatii romanesti, construirea bisericii fiind doar un prim proiect de anvergura desfasurat in acest sens.2005 - Cargus ajută romanii alungati de ape
Un alt exemplu de implicare activa in sprijinirea comunitatilor locale are loc in 2005. Pentru a ajuta sinistratii din zonele afectate de inundatii, Cargus a trimis catre zonele afectate din Moldova bunuri in valoare de 100.000.000 lei. De asemenea, a pus la dispozitia doritorilor un punct de colectare a ajutoarelor care au fost transportate gratuit in zonele sinistrate.2005 - Daruieste prin Cargus
Cargus apropie romanii din orice colt al tarii. Astfel, de sarbatori, Cargus le permite romanilor sa trimita cadouri rudelor sau prietenilor aflati in alte localitati. Si asta chiar din magazinele de unde se pot cumpara aceste cadouri si, in plus, la preturi promotionale.2006 - Clientii au dorit, Cargus ofera: Matinal, Coletarie si Cargo

 »  Curierat Constanta
CARGUS
CARGUS

Adresa: Constanta, str. Crisului, nr. 2

Phone Telefon: 0241.633.295
 
 
PrintPrint


 
 
PDF not available
[ nu exista PDF ]
Video/Audio not available
[ nu exista audio/video ]
Powerpoint not available
[ nu exista powerpoint ]
 
 


[Adauga la favorite / Bookmark]
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2019 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact