Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs ValutarConvertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt


DA VINCI


Categoria: Acoperisuri Constanta

Telefon: 0241-25.28.90
Adresa: Str. Tulcei, Nr.12, OVIDIU, Judeţul CONSTANŢA
Ovidiu
 
Fax: 0241-25.54.77


Tigla, tabla cutata, profile Z, jgheaburi, sine


Principalul obiect de activitate al societatii DA VINCI se axeaza pe constructii, urmarind cresterea productivitatii, si calitatii lucrarilor efectuate, tinta careia i se subordoneaza toate celelalte masuri – investitii, facilitarea unor noi locuri de munca, angajand echipe de profesionisti in montaj etc.. Ca urmare in anul 2005 Da Vinci devine unic producator de tabla tip tigla si accesorii din Dobrogea, activitatea societatii fiind extinsa pentru a asigura întreaga paleta de servicii (productie si montaj - tabla tip tigla (sistem complet acoperisuri), tabla cutata si aceesorii aferente, comercializarea si montajul halelelor industriale, deschizand atunci si primul punct de lucru in Jud. Tulcea; colaborand cu tot mai multe societati printre care se numara si Arabesque, Triton, Master Plast, Structuri din otel, Stabo sticky, Gunebo, Roof Art, Galeco etc. O data cu deschiderea punctului de lucru din Tulcea s-au creat relatii de parteneriat cu Societatea Star Service contribuind la realizarea constructiei acestei Societati.

In anul 2006 am incheiat un parteneriat cu societatea Zamil Steel cu sediul central in Arabia Saudita, pentru achizitionarea de structuri metalice cu dimensiuni mijlocii si mari de peste 5000 m2 , in vederea facilitarii constructiilor de hale metalice, executand numeroase lucrari, cum ar fi :

S.C. ELECTROCOM IMPORT-EXPORT – Slava Cercheza
S.C. NUBIUS GROUP SRL – Topalu
S.C. INVEST POINT SRL – Com. Greci
S.C. ANNA PRODUCTION SRL – Constanta
S.C. B&M COMPANY SRL – Constanta…vezi portofoliu

Societatea Da Vinci are in prezent relatii de colaborare cu mai multe societati care distribuie, monteaza si vand produsele SC DA VINCI SRL
In prezent societatea Da Vinci are Sediul Social in Ovidiu – Constanta, avand un numar mediu de 100 de angajati, din care 30% personal cu studii superioare, ingineri, experti in constructii, 40 de constructori montatori specilizati in constructii metalice – hale industriale – acoperisuri – s.a.m.d .

In viitor societatea Da Vinci isi propune sa se extinda tot mai mult si sa deschida si alte puncte de lucru, sa incheie mai multe contracte de colaborare cu societati de proiectare in domeniul infrastructurii. Societatea are in proiect constructia altei hale de productie pentru largirea gamei de productie si pentru jgheaburi metalice, burlane etc. . Va incheia contracte de colaborare in vederea achizitionarii si vanzarii tuturor materialelor necesare lucrarilor de constructii.

Din gama de produse comercializate mentionam:

- TIGLA - Tiglele Mega Profil sunt convenabile la constructii noi, nu numai din ratiuni estetice, dar si practice. Placile fiind mai usoare, este suficienta o structura usoara, astfel se diminueaza cheltuielile totale.

- TABLA CUTATA - Profile de invelitori si pereti din panouri. Caracteristicile sunt excelente pentru acoperisuri si pentru pereti din panouri. Gama noastra de panouri izolante si de profile este asa de extinsa, incat ea asigura o solutie aproape la toate utilizarile. Calitatea pe masura este forta noastra.

- PROFILE Z - Profilele galvanizate, conceptul ideal pentru ferme de acoperis si profile pentru pereti. Forma bine studiata face ca acestea sa aiba caracteristici exceptionale. Otelul de baza al profilelor Z este un otel de constructii galvanizat la cald, de tip S280GD, Z275 EN 10 147 sau echivalent.

- JGHEABURI - Jgheaburile, fabricate din diferite materiale, sunt ideale pentru utilizarea in mediul industrial, sunt rezistente la acizi si baze, la ploi lichide corozive, la rece si inghet, la averse si grindina. Nu cer o intretinere si sunt adaptate la climatul continental riguros. Fata exterioara este laminata cu un film rezistent la raze UV si nealterabil. Manipularea si pozitionarea jgheaburilor este usoara. Dilatarea este minima.

- SINE - Sina din otel galvanizat
Placa de fixare laterala
Racord pentru imbinarea profilelor
Placa de fixare orizontala
Opritor
Suport pentru tavan
Suport pentru pereteWeb link #1: http://www.da-vinci.ro


 »  Acoperisuri Constanta
DA VINCI
DA VINCI

Adresa: Str. Tulcei, Nr.12, OVIDIU, Judeţul CONSTANŢA

Phone Telefon: 0241-25.28.90
 
Fax Fax: 0241-25.54.77

 
PrintPrint


 
 
PDF not available
[ nu exista PDF ]
Video/Audio not available
[ nu exista audio/video ]
Powerpoint not available
[ nu exista powerpoint ]
 
 


[Adauga la favorite / Bookmark]
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2018 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact