Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs ValutarConvertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt


MERITAGE


Categoria: Organizari evenimente Constanta

Telefon: 0241. 665. 615
Adresa: Complex Casa Modei, etajul I
Constanta
Mobil: 0740. 348. 618
Fax: 0722. 445. 080


Meritage - Any occasion planning


De ce Meritage ? Pentru ca am adus la un loc experienta unor decoratori de marca, produsele cele mai bune si profesionalismul unei echipe care reuseste sa faca din fiecare eveniment un succes. MERITAGE reprezinta combinatia perfecta!

Agentia Meritage imbina experienta unor decoratori recunoscuti cu profesionalismul si inventivitatea unei echipe tinere aducand decoratiuni noi care vin in intampinarea dorintelor dumneavoastra pentru ca fiecare eveniment sa va reprezinte.

Agentia ofera consultanta pentru evenimente corporate, banchete, nunti, botezuri, petreceri, aniversari specialistii nostri putand sa va ajute in alegerea stilului si decoratiunilor adecvate tipului de eveniment si locatiei alese. De la inceput si pana cand ultimul invitat va fi plecat vom fi alaturi de dumneavoastra si va vom ajuta cu experienta acumulata sa fiti invitat la propriul eveniment . Simplu, sobru, fastuos sau elegant depinde de dumneavoastra, iar de noi succesul evenimentului organizat.

Agentia MERITAGE ofera consultanta pentru nunti constand in alegerea locatiei potrivite in functie de numarul invitatilor, in alegerea decoratiunilor potrivite stilului dvs. si locatiei alese, precum si solutii pentru ca nunta dvs. sa fie de vis.

Cu o experienta vasta in domeniu va putem oferi informatii despre locatii: capacitate, mod de servire precum si o viziune de ansamblu a locatiei alese prin imagini de la alte evenimente organizate anterior.

“Vechii greci spuneau cã la început bãrbatul şi femeia formau o singurã sferã, dar zeii temându-se cã o asemenea perfecţiune a formei ar putea sã le ia locul, au despicat toate sferele în douã şi le-au aruncat pe Pãmânt. De atunci fiecare jumãtate îşi cautã cealaltã jumãtate.” Voi v-ati gasit!

Agentia MERITAGE vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra oferind consultanta pentru ca visul unei nunti perfecte sa devina realitate. Aveti deja ingredientele necesare pentru a face pasul in doi, dar pentru ca totul sa fie perfect aveti nevoie de noi.
De ce noi? Pentru ca avem SOLUTII, pentru ca ne ADAPTAM dorintelor dumneavoastra si pentru ca SUNTEM ATENTI la fiecare detaliu.

Exista mai multe modalitati de a sarbatori un eveniment, de a transmite un mesaj sau de a-ti motiva personalul. Alegerea pe care o faci pentru reusita acestui eveniment trebuie sa te ajute sa-ti atingi toate obiectivele propuse. Noi lucram in colaborare cu dumneavoastra luand in considerare strategia de marketing, obiectivele in afaceri si bugetul pentru a va oferi un serviciu care este personalizat pe cerintele.

Exista mai multe modalitati de a sarbatori un eveniment, de a transmite un mesaj sau de a-ti motiva personalul. Alegerea pe care o faci pentru reusita acestui eveniment trebuie sa te ajute sa-ti atingi toate obiectivele propuse.
Noi lucram in colaborare cu dumneavoastra luand in considerare strategia de marketing, obiectivele in afaceri si bugetul pentru a va oferi un serviciu care este personalizat pe cerintele companiei si completat de atentia noastra pentru fiecare detaliu.Web link #1: http://www.meritage.ro


 »  Organizari evenimente Constanta
MERITAGE
MERITAGE

Adresa: Complex Casa Modei, etajul I

Phone Telefon: 0241. 665. 615
Mobile Mobil: 0740. 348. 618
Fax Fax: 0722. 445. 080

 
PrintPrint


 
 
PDF not available
[ nu exista PDF ]
Video/Audio not available
[ nu exista audio/video ]
Powerpoint not available
[ nu exista powerpoint ]
 
 


[Adauga la favorite / Bookmark]
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact