Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs ValutarConvertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt


BELLA MAR STUDIO


Categoria: Cursuri de calificare Constanta

Telefon: 0341-443218
Adresa: Str. Dispensarului nr. 12, Bl 16A, ap2, Parter
Constanta
Mobil: 0726-020783
Fax: 0341-443218


Bella-Mar Studio - Garantia Profesionistilor


Bella-Mar Studio a luat fiinta in anul 2005 cu scopul de a instrui si pregati persoane ce-si doresc o cariera in domeniul esteticii.

Cursantii nostrii beneficiaza de o instruire profesionala la standardele europene, la finalul cursului fiind capabili sa profeseze cu succes meseriile alese.

Orele de curs sunt sustinute de instructori atestati ce au acumulat o vasta experienta profesionala, de peste 10 ani, atat in tara cat si in strainatate, prin profesarea meseriilor respective cat si prin participarea la numeroase seminarii tematice cu participare internationala.

In conformitate cu normele europene Bella-Mar Studio a obtinut avizul Comisiei Nationale de Formare Profesionala a Adultilor fiind autorizata (masaj, cosmetica, coafura) in acest sens, certificatele obtinute la finalul cursului avand avizul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale si al Ministerul Educatiei, certificate recunoscute in Uniunea Europeana.

Pe langa certificatul de absolvire la finalul cursului participantilor li se vor elibera diplome Bella-Mar Studio, prestigiul scolii fiind bine cunoscut, multe din saloanele Constantene fiind deschise de absolventi ai scolii, deasemeni multe saloane Constantene avand personal furnizat de scoala noastra.

Cursantii vor beneficia de toata atentia necesara studiului, atat in salonul de practica, cat si in studiul individual, beneficiand in acest sens de cursul pe suport electronic, manuale de specialitate, demonstratii video, caiete de curs step-by-step toate acestea usurand transpunerea in practica a tehnicilor meseriei.


CURSURI

1. CURSUL DE COAFURA/ FRIZERIE asigura pregatirea in domeniul coafurii,atat prin studiul teoretic cat si prin efectuarea unei practici susţinute in cadrul Sscolii. Tehnicile utilizate asigura insusirea tunsorilor clasice, coafurilor simple sau complexe, vopsirea parului si combinaţii de culori, precum si ondularea permanenta cu protejarea firului de par.Scoala asigura o parte din clientela si materialele necesare desfaSurarii cursului.

2. CURSUL DE MANICHIURA-PEDICHIURA asigur? studierea tehnicilor pentru manichiura si pedichiura clasica, dar si a tehnicilor moderne de aplicare a unghiilor artificiale: acrylic, gel, fiber glass. Scoala nu asigura trusa individuala.

3. CURSUL DE MACHIAJ pregateste specialisti in machiajul corector, profesional, de zi, pentru ocazii festive, pentru manechine si TV, prin studierea teoriei culorilor, a produselor necesare si a tehnicilor de lucru adecvate. Aceste tehnici urmaresc trasaturile individuale si armonizarea machiajului cu forma fetei, culoarea ochilor, a parului si a vestimentatiei, precum si cu ocazia pentru care se realizeaza machiajul

4. CURSUL DE DERMATOCOSMETICA pregateste cosmeticiene - esteticiene, prin asigurarea imbinarii cunostintelor teoretice de anatomie, structura pielii, analiza tipului de ten, chimia produselor cosmetice, cu deprinderea de a efectua masaje complexe ale fetei, combinat cu folosirea aparatelor cosmetice. Masajele faciale se realizeaza intr-o ordine sistematica si se insusesc printr-o practica intensiva a cursantilor, in cadrul grupei, sub supravegherea instructorilor.Dupa studierea folosirii aparatelor cosmetice, cursantele invata sa efectueze tratamente cosmetice adecvate tipului de ten si problemelor specifice fiecaruia.

5. CURSUL DE MASAJ CORPORAL pregateste maseuri calificati in tehnica si arta masajului corporal.In timpul cursului cursantii sunt initiati si pregatiti pentru obtinerea abilitatilor practice necesare realizarii unui masaj de relaxare, de intretinere si de recuperare.Tematica cursului teoretic cuprinde notiuni de anatomie si miscarile specifice tehnicii masajului.Predominanta este practica manevrelor de masaj, notiuni de reflexologie, presopunctura si osteopatie.In timpul practicii cursantii sunt indrumati, supravegheati si corectati permanent de personal de inalta calificare.Web link #1: http://www.bella-mar.ro


 »  Cursuri de calificare Constanta
BELLA MAR STUDIO
BELLA MAR STUDIO

Adresa: Str. Dispensarului nr. 12, Bl 16A, ap2, Parter

Phone Telefon: 0341-443218
Mobile Mobil: 0726-020783
Fax Fax: 0341-443218

CouponsCupoane
PrintPrint


 
 
PDF not available
[ nu exista PDF ]
Video/Audio not available
[ nu exista audio/video ]
Powerpoint not available
[ nu exista powerpoint ]
 
 


[Adauga la favorite / Bookmark]
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2018 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact