Cautare in director firme
Categorii firme   

   Constanta
   Mijloace de transport
   Acte necesare
   Divertisment
   Retete culinare

   Curs ValutarConvertor Valutar
   Retele ATM/BANCOMATE
   Parteneri
Magazin pescuit
Pescuit
Program Facturi
Piatra Neamt


CHRISMARK COMPANY 2004


Categoria: Tamplarie PVC - Aluminiu Constanta

Telefon: 0241-821081
Adresa: Medgidia, str. Kemal Agi Amet, nr.17

Mobil: 0752-192600
Fax: 0241-818144


Tamplarie PVC


Societatea noastra, fiind formata dintr-un colectiv tanar, dinamic si receptiv la nou, realizeaza lucrari publice in domeniul constructiilor civile si industriale, fiind specializata in prelucrarea profilelor de PVC.
Folosim profile SALAMANDER (Germania), o marca binecunoscuta in Europa, care prin buna calitate a materiei prime la fabricarea profilului, cat si prin lunga durata de viata a profilului si-a castigat un loc in topul producatorilor de profile europeni.

Produsele CHRISMARK Company sunt moderne, rezultat al unei tehnici avansate si respecta toate cerintele consumatorilor: au o viata indelungata, ofera protectie termica si fonica, protectie impotriva efractiei, ofera posibilitatea alegerii formei si a culorilor, usurinta in exploatare, precum si un sistem de ventilatie economic.

CERTIFICARI

Profilele PVC SALAMANDER sunt produse la un inalt nivel calitativ, tehnica de varf se imbina cu un design deosebit. Latimea minima a profilelor PVC SALAMANDER este de 60 mm pentru profilele PVC din linia 2D si 76 mm pentru profilele liniei 3D.

Profilele PVC sunt prevazute cu minim 3 camere de aer si maxim 5, fiecare avand 2 sau 3 garnituri de etansare.
O fereastra bine executata si montata care are in componenta profile PVC SALAMANDER, feronerie SIGENIA si sticla care respecta normele in vigoare trebuie sa va aduca un confort termic deosebit si de asemenea micsorarea semnificativa a poluarii de natura sonora din casa dumneavoastra.


Din gama de produse comercializate de CHRISMARK Company amintim:

1. FERESTRE
Forme variate, o gama larga de culori, imbinari perfecte, usor de folosit - acestea sunt cele mai importante criteri care stapanesc design-ul modern al ferestrelor pentru spatiile de locuit si pentru spatiile de birouri. Calitatea de prim rang este o cerinta. Confortul maxim exte la ordinea zilei.

Sistemul inovativ de ferestre de la SALAMANDER INDUSTRIE PRODUKTE vine in intampinarea acestor cerinte de prim rang cu cele mai noi tehnologii. O gama variata de profile PVC, decoruri si culori ofera o larga libertate de alegere in realizarea unui design propriu.


2. USI
Designul usilor de intrare - SALAMANDER garanteaza un inalt standard al calitatii imbinat cu un design deosebit. Functionalitatea acestora este planificata si proiectata pana in cele mai mici detalii. Usile pot fi pline sau partial vitrate. Designul ID este disponibil intr-o gama multipla de modele si culori ce poseda excelente calitati tehnice pentru un produs remarcabil.


3. GEAM TERMOPAN
Pentru alegerea corecta a tipului de geam pentru o tamplarie PVC anume, este trebuiesc cunoscuti in prealabil o multitudine de factori care tin de: conditiile climatice ale zonei, topografia zonei, nivelul de poluare fonica etc. Geamul este un element component deosebit de important al tamplariei PVC. Studiile arata ca peste 40% din caldura se pierde prin ferestre! Iata deci un motiv foarte serios pentru care trebuie sa acordam atentia cuvenita alegerii tipului de geam folosit atunci cand comandam o noua tamplarie PVC, sau cand ne propunem sa o inlocuim.


4. GLAFURI
Glafurile pentru ferestre se impart in 2 categorii:
- Glafuri pentru interior - aceste glafuri din PVC sunt imbracate intr-o folie speciala care imita diferite materiale, cum ar fi marmura sau lemnul
- Glafuri pentru exterior - aceste glafuri sunt prelucrate din aluminiu de cea mai buna calitate si sunt vopsite in diferite culori care se potrivesc foarte bine cu tamplaria dumneavoastra SALAMANDER


5. FERONERIE
Feroneria este cea care asigura inchiderea si deschiderea perfecta a elementelor de tamplarie PVC si reprezinta o parte importanta a ferestrelor dumneavoastra. Feroneria trebuie sa contina balamale inferioara si superioara, maner de actionare si mecanism de actionare cu "bumbi" sau cu "ciuperci" antiefractie pentru inchidere.Web link #1: http://www.chrismark.ro


 »  Tamplarie PVC - Aluminiu Constanta


 
 
PDF not available
[ nu exista PDF ]
Video/Audio not available
[ nu exista audio/video ]
Powerpoint not available
[ nu exista powerpoint ]
 
 


[Adauga la favorite / Bookmark]
   Utilizator Nou
Termeni si conditii
Creeaza-ti un cont

   Acces Membri
Login
Recuperare parola
   Eveniment
Expozitie de carte
Exista in biblioteca
Teatru


   Trimite felicitari virtuale
   Statiuni litoralul romanesc
   Cantec pentru voi

   Publicitate

   Coduri postale
   Cupoane de reduceri

   Contact
Sugestii si comentarii


 
eXTReMe Tracker
    FIRME NOI  |  INDEX  |  ADAUGA  |  LINK CATRE NOI  |  RECOMANDA-NE  |  BOOKMARK
Copyright ©2017 Pagini De Constanta - Toate drepturile rezervate. Termeni de utilizare |  Confidentialitate |  Contact